José Temmink

Mijn naam is Jose Temmink. In 1984 ben in afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuid te Hoensbroek. Na mijn opleiding ben ik gaan werken als ergotherapeut in de ouderenzorg, waarvan al meer dan 20 jaar in de regio Gouda. Omdat ik het behouden van eigen regie en het zoeken naar mogelijkheden ondanks beperkingen de grote uitdaging van het leven vind, voor mezelf en voor ieder mens, heb ik er voor gekozen om een eigen praktijk te starten. Samen met de vele eerste lijn zorgverleners ligt er een mooie uitdaging om bij ieder mens het behouden van een zo kwalitatief mogelijk leven te ondersteunen.

I

Kwaliteitsregister

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (nr. 19901530290) en ik ben lid van de Beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. De algemene voorwaarden opgesteld vanuit de beroepsvereniging zijn van toepassing op mijn werkzaamheden.

Voor de volgende behandelingen  heb ik scholing gevolgd en ben ik bevoegd:

 • EDOMAH therapeut
 • Parkinson therapeut 
 • PRPP (Perceive Recall Plan Perform)
 • Valpreventie
 • Oncologie
 • Activiteitenweger
 • Sensorische integratie (ASITT)
 • Haptonomie

Maaike Kling

Mijn naam is Maaike Kling. In 2009 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam. Na mijn studie ben ik gaan werken binnen de geriatrische gezondheidszorg bij Axioncontinu in Utrecht. Hier werk ik als ergotherapeut in het Centrum voor Revalidatie en Herstel op de Longrevalidatie afdeling en in de eerstelijns ergotherapie/ nabehandeling na longrevalidatie.

Een persoonlijke en positieve benadering, daar sta ik voor. Samen met cliënten, cliëntsysteem en betrokken zorgverleners zoeken naar passende mogelijkheden met als doel dat cliënten zo optimaal mogelijk kunnen functioneren in de samenleving.

Ervaring heb ik in het begeleiden naar een veranderde levensstijl, inzicht geven in belasting en belastbaarheid waardoor er een verbeterde regie/ grip is op de ziekte.

Kwaliteitsregister

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (nr. 99912305490 ) en ik ben lid van de Beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. De algemene voorwaarden opgesteld vanuit de beroepsvereniging zijn van toepassing op mijn werkzaamheden.

Voor de volgende behandelingen heb ik scholing gevolgd en ben ik bevoegd:

 • Ergotherapie en COPD
 • Activiteitenweger
 • Valpreventie

Marloes van den Brink

Mijn naam is Marloes van den Brink en ik ben in 2001 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik gaan werken binnen de ouderenzorg. Ik heb zowel ervaring in de revalidatie, langdurige zorg en eerstelijns vanuit de verpleeghuissector.

Naast het werk binnen deze praktijk ben ik ook nog werkzaam als ergotherapeut bij Zorgpartners Midden Holland.

Mijn persoonlijke focus is gericht op zelfstandigheid en kwaliteit van de dagelijkse betekenisvolle activiteiten, zowel voor de cliënt als de mantelzorger. Het zoeken naar de juiste oplossing en/of aanpassing, in samenwerking met de client, het cliëntsysteem en de eventuele betrokken zorgverlener zie ik als een uitdagend proces.

Kwaliteitsregister

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (nr. 49903623590) en ik ben lid van de Beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. De algemene voorwaarden opgesteld vanuit de beroepsvereniging zijn van toepassing op mijn werkzaamheden.

Voor de volgende behandelingen heb ik scholing gevolgd en ben ik bevoegd:

 • EDOMAH therapeut
 • PRPP (Perceive Recall Plan Perform)